CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Sunday, 13 March 2011

Customised Wrist Watch for SALE..


Hello,.hello again.
Hari ini Ina akan memperkenalkan perniagaan baharu,
iaitu Perniagaan Jam Tangan yang dilukis(di-doodle) dengan detail
dan sangat special..
Setiap jam tangan berbeza-beza doodlenya
justeru menjadikan jam ini lebih special.
Introduction price serendah RM20,
(kos penghantaran ke Sabah & Sarawak tambah RM5).
boleh didapati dalam pelbagai warna.
BIRU CAIR, BABY PINK, MERAH, HITAM, PUTIH dan BABY PURPLE.
corak dan doodle mengikut pilihan pembeli..





Sangat trendy dan cool dipakai ke mana-mana.
Boleh dijadikan hadiah untuk mereka yang tersayang.
Anda boleh berikan tarikh lahir, short massage, dan nama kepada saya dan saya
akan pindahkan info-info yang diberi ke atas jam kemudian
di poskan kepada mereka yang ingin anda tujukan..

Sila sertakan alamat, no. telefon dan e-mel anda..
Jam akan diberi setelah duit diterima..
Untuk sebarang pertanyaan, sila PM saya di facebook anilda_aidan@yahoo.com

Style pilihan akan di update kemudian..
Terima kasih..

14 comments:

shirahanis

awk! sy nak. tp tak thu nak camne nak bank-in duit. haha kalau sy antar duit terus je tak leh ke? sob3 naifnye

adindAdlina

boleh.. sebenarnya saya pn baru dlm hal urusniaga internet ni..awk nk warna apa??

shirahanis

serius?? pastu awk cakap boley tulis kan?? boleh ke kalau sy pos ngan wang tunai je? bukan wang pos. huhuuh

Cik Jierah

nice! nak order satu..

adindAdlina

shirahanis: boleh,. awk ada fb? PM saya(search Adlina Bt Adam).. awk nk warna apa?

Cik Jierah: boleh, RM20..PM saya dlm fb(search Adlina Bt Adam).. awk nk warna apa?

Cik Jierah

done. sy nak warna putih.

adindAdlina

i'm so sorry..WHITE and RED is temporary out of stock..still got pink and blue.

adindAdlina

GOOD NEWS..Cik Jierah: if you want white,. it will take a week or two..tq.

Jierah

oh, ok :)

adindAdlina

jierah: jam akan dihantar slps duit diterima(bank-in).. nak style macam mana?

sueRAFE

awak lawanya.... sy nak satu.

sueRAFE

ad sy add awak kat fb tolong app : sue rafe.

NaZaTuL LyA

comel comel comel...
warna hitam ada?

miss lollypop

omg ! cantik gila kot :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...