CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Wednesday, 16 March 2011

INTROduction to my customised doodle on wrist watch TRADEMARK=ATICK!!





Besides my lovely family = Abah, Mama, Kak Ayu, Kak Ana and Kak Ija;
yang sangat rapat dengan Ina, Ina juga ada something yang rapat dan selalu ikut dan teman Ina pergi  ke    mana-mana terutamanya di rumah..contohnya sewaktu pergi iron baju sekolah, pergi solat kat dalam bilik, pergi dapur,. Benda ni selalu ada.. Tapi apa benda??


Taa da....


ni lah dia.. Atick!!!
Kepada kakak-kakak ku,. siapa kata Atick tak pernah mandi?! 
ni buktinya,. Atick kat dalam tandas..siap pakai shower cap lagi tau~
hikhikhii..




ok lah, sekarang kita kaitkan dengan trademark pula..
sebelum ni, Ina nak buat ''LiquidLiens" as my trademark..
tapi Mama kata, "apa tu Ina, tak comel lah.. Ina lukis lah Atick, kan lagi comel."
"kadang-kadang benda yang dekat dan rapat dengan kita ni lah yang lebih membawa tuah",
kata Mama lagi..
bila difikirfikirkan balik, betul cakap mama tu..
kan dah ada Atick, kenapa nak cipta benda yang baharu??
Kesian Atick.. 
Lagi pun, kawan-kawan Ina contohnya Anis, Maryam kan dah kenal Atick yang sangat sebati dengan Ina..
hehehe~ 
Itulah sebabnya, kalau anda merupakan customer Ina, anda pasti akan temui simbol 
bintang kecil di setiap jam yang telah Ina doodle,.
as my TRADEMARK!! 



Terima Kasih kerana menjadi pelanggan Ina!!


Tempahlah sekarang,.

2 comments:

khairin najihah

tjwb suda kontroversi slame ni... igtkn sape la ATICk yg dcerite slame ni.. rupenye mr. patrick star warne pink si buncit tu... huhu.. pnjng x name die

adindAdlina

yeay!! hahahah~ panjang btul nama dy.. wahh, lepas ni popular lah ATICK kita ni.. hehehe~
tak sangka nama ATICK sblm ini diselubungi kontroversi.. hahaha.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...